Tasarımcılar İçin Ücretsiz Kaynak Siteler

Tasarım yaparken bazen içerikler lazım olur. Stok fotoğraflar, renk kodları vb. şeylere ihtiyaç duyarız. Sizler için birkaç kaynak site paylaşmak isterim. Hepsi tamamen ücretsiz kaynaklardır. The Stocks The Stocks site bir çok siteyi içinde barındırmaktadır. …

Tasarım yaparken bazen içerikler lazım olur. Stok fotoğraflar, renk kodları vb. şeylere ihtiyaç duyarız. Sizler için birkaç kaynak site paylaşmak isterim. Hepsi tamamen ücretsiz kaynaklardır.

The Stocks

The Stocks site bir çok siteyi içinde barındırmaktadır. Fotoğraf, renk, ikon, video, mockup ve fontlar yer almaktadır. Bir çok siteyi iframe olarak göstermekte ve ücretsiz içerikleri indirebilirsiniz.

Sans Francisco

Sans Francisco, Robinson Greig’in tasarım kaynaklarının renkli ve organize bir listesidir. Yüzlerce içerik yer almaktadır. Fotoğraf, renk, ikon, mockup ve fontlar renkli yer almaktadır.

Design Resources (.party!)

Sans Francisco’ya benzer şekilde, büyük, uzun süre hazırlanmış, tek sayfalık bir kaynaktır ya da türe göre düzenlenmiş kaynaklardır. İnanılmaz içerikler yer almaktadır.

Makerbook

Aradığımız şeylerden daha fazlası!

Reklam öğeleri için en iyi ücretsiz kaynakların elle seçilmiş bir dizini.

AllTheFreeStock

İlham veren yüzlerce içeriğin yer aladığı ücretsiz stock sitesi.

BONUS – Tasarımcıların El Çantası Niteliğindeki Ücretsiz Kaynaklar

Kolay kullanım için hazırlanan el çantası niteliğindeki bu sitelerden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Ücretsiz stok fotoğraflar, videolar, mockuplar, yazı tipleri, grafikler, araçlar, dokular, sesler, renkler ve ikonların yer aldığı listede bir çok sitenin linki bulunmaktadır.